Slimme mobiliteit app en software voor ZZP MKB en Enterprise

We zijn live! Lees nu alles over slimme mobiliteit met Livemobility.

Onze nieuwe website staat live! De afgelopen tijd hebben we er hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn. Je vindt er alles over onze automatische rittenregistratie op smartphone en desktop. Behalve de nieuwe website lanceren we ook onze oplossing voor MKB en ZZP richting duurzame keuzes in slimme mobiliteit. Hieronder in een notendop wat je op de website kan vinden. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar jouw reactie!

Wat is Livemobility?Livemobility automatische modaliteit herkenning

Livemobility biedt rittenregistratie van niet alleen de auto maar ook van  OV en fiets. Met de app worden alle zakelijke ritten vastgelegd en in het persoonlijk overzicht geplaatst. Hier kunnen ritten worden gedeeld met de werkgever of met één klik in Excel worden geplaatst voor de belastingdienst. Behalve de kilometers per vervoersmiddel zie je ook direct de CO2-uitstoot en het aantal KiloJoule dat er is verbrandt. Zo ontstaat persoonlijk inzicht in mobiliteit, vitaliteit en duurzaamheid.

Voor ZZP, MKB en Enterprise

Livemobility is er voor elke ondernemer of onderneming. Voor ZZP’ers is het een ideale kilometerregistratie voor alle zakelijke kilometers. Dus geen handmatige invoer meer in Excel. Bovendien kun je extra geld besparen met je fietskilometers!

Het MKB en grote organisaties zien veel verandering plaatsvinden op het gebied van mobiliteit. Denk bijvoorbeeld aan elektrische auto’s en het flexibele mobiliteitsbudget. Livemobility helpt deze bedrijven de juiste keuzes te maken op basis van nieuwe inzichten.
Met de automatische rittenregistratie voor alle medewerkers krijgt men inzicht in de werkelijke vervoersbehoefte binnen de organisatie. In een helder dashboard worden trends en veranderingen door beleid zichtbaar gemaakt. Zo kunnen betere keuzes worden gemaakt over bijvoorbeeld de aanschaf van elektrische auto’s of de vergoedingen voor woon-werkverkeer.

Slimme mobiliteit

Van persoonlijk inzicht naar betere vervoerskeuzes.” Het individu is wat ons betreft een belangrijk onderdeel in het oplossen van het vervoersvraagstuk. Maar de vraag is, hoe maak je medewerkers onderdeel van het beleid? Wij doen dit ten eerste door de individuele gebruiker te laten zien wat het effect is van zijn of haar gedrag. Daarnaast door het belonen van gedrag op basis van de persoonlijke of bedrijfsdoelstelling.

Het dashboard van Livemobility toont een duidelijk overzicht van vervoersmiddel, tijd en afstand en de CO2-footprint van elke rit. Ook verdient de werknemer punten voor zijn/haar gedrag door middel van het puntensysteem. Hiermee kan worden gespaard voor korting en producten in de webshop. Zo kan de vergoeding voor vervoer flexibel worden toegepast op basis van de gezamenlijke doelen en een flexibel budget.

De vier G’s van Livemobility

Livemobility-4g-model duurzame mobiliteitWij streven naar een duurzame toekomst en slimme mobiliteit. Maar voor dat we daar zijn hebben we nog vele stappen te maken. In deze transitie heeft ieder persoon en bedrijf eigen drijfveren die de (dagelijkse) keuze bepaalt. Hierbij gaan wij uit van vier G’s als de belangrijkste drijfveren: Geld, Gemak, Groen en Gezond.

Want laten we realistisch zijn. We willen allemaal graag de juiste keuzes maken, maar dat zijn niet altijd de makkelijkste of goedkoopste. Dus als de keuze makkelijker wordt gemaakt of zelfs wordt beloond is deze sneller gemaakt.

Livemobility streeft naar Groenere en Gezondere keuzes in mobiliteit en gelooft dat deze ook Goedkoper en Gemakkelijker kunnen zijn.