Livemobility app

Zo makkelijk is de Livemobility app!

Heb jij de Livemobility app al op je telefoon? Wat daarop ook je antwoord is, ik leg met plezier nog even uit hoe het werkt. Waarom moet je deze app hebben? Ook die vraag zal ik beantwoorden. Ervaar de voordelen of je nu ZZP’er, medewerker of beleidsmaker bent.

Waarom de Livemobility app gebruiken?

Omdat duurzame mobiliteit begint bij jezelf. Elke dag maken we een keuze, bewust of onbewust, voor een vervoersmiddel. Ook lezen we (bijna) elke dag hoe belangrijk het is dat we meer duurzame keuzes maken. Maar hoe zorg je dat die dagelijkse keuze een andere, duurzame keuze wordt? Wat ons betreft begint dat bij inzicht. Wanneer je het resultaat van je keuze kan zien, zie je ook het effect van de verandering. Daarom dus de Livemobility app.

Livemobility app automatische modaliteit herkenning

Laten we beginnen.

De Livemobility app is gratis te downloaden in Google Play en de Appstore. Sterker nog, de eerste 30 dagen kan je de app ook geheel gratis gebruiken. Dat begint dus al goed. De app is speciaal gemaakt voor zakelijk gebruik, maar kan ook als particulier worden gebruikt. Houd met de app gemakkelijk je woon-werk en zakelijke ritten bij. Dat doen we niet alleen voor de auto, maar ook voor de fiets en de trein!

Is het echt zo makkelijk?

Ja, echt. De eerste keer aanmelden kan in de app of in je browser. Hierbij is het wel even belangrijk dat je de instellingen volledig invult. Zo kan je instellen op welke dagen en tijden je ritten verzamelt. Ook je OV-abonnement, of je fietst en in welke auto je rijdt. Op die manier krijg jij de beste resultaten met de app. Uiteraard voldoet de app aan alle nieuwe privacywetgeving en zijn al je gegevens veilig.

Klaar voor de start? Af!

Zodra je alles goed hebt ingesteld gaat de rest eigenlijk vanzelf! De app gaat op de automatisch van start wanneer jij vertrekt. Je verzamelt dus je ritten zonder erover na te hoeven denken. Je vindt ze makkelijk terug in de app en in het overzicht op de desktop. Daar kan je zelfs ritten aanpassen of handmatig toevoegen.

De livemobility app en desktop

Dit is waar het om draait.

Inzicht. Het overzichtelijke dashboard geeft behalve al je ritten ook de resultaten. Zoals de kosten, calorieën en CO2-uitstoot van je vervoerskeuze. Zo kan je per periode zien wat het resultaat van je dagelijkse keuze is geweest. Als werkgever zie je de resultaten van jouw bedrijf. En daarmee ook waar je het verschil kan maken.

Gebruik je de app als medewerker, dan bepaal jij zelf welke ritten je doorgeeft aan je werkgever. Ideaal dus voor de rittenregistratie van je zakelijke ritten. Ook voor ZZP’ers is het ideaal. Met één klik heb je de ritten in Excel voor de belastingdienst. En wist jij dat je tot honderden €€€’s per jaar kan besparen wanneer je vaak op de fiets naar je werkplek gaat? Dan moet je deze fietsritten wel vastleggen natuurlijk…

Weet je wat het mooiste is?

Je wordt er voor beloond. Hoe snel maak jij een andere keuze als je niet weet waar je het voor doet? Precies. Daarom bieden wij alle inzichten aan zowel de werknemer als de werkgever. Bovendien kan jouw werkgever je ook nog extra belonen met het puntensysteem. Zo ga je samen doelen stellen voor een duurzamer en gezonder resultaat.
Maar… De dagelijkse keuze maak je natuurlijk vooral nog steeds zelf.

Veel gezonde, duurzame en vooral veilige kilometers toegewenst! En neem gerust contact op als je vragen hebt.