Onze co-creatie sessie op Mobility FFWD!

Elektrisch rijden, zelfrijdend verkeer, deeldiensten, van unimodaal naar multimodaal, kortom de mobiliteit verandert in een hoog tempo!

Wil je weten hoe de toekomst van de mobiliteitssector eruit ziet en hoe je hier het beste op kunt inspelen? Laat je dan morgen inspireren op het Mobility Fast Forward event in de Jaarbeurs!

Mobility FFWD is een congres waarin alles op het gebied van mobiliteit terugkomt en nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility centraal staat. Hier wordt de relatie gelegd tussen openbaar vervoer en innovatieve mobiliteitsconcepten om het vervoer veiliger, sneller én schoner maken.

De kernwoorden op deze dag zijn: ‘multimodaal reizen’, ‘innovatie’ ‘mobiliteitsgedrag’ en ‘maas’. Op dit event geven wij de co-creatie sessie “betere mobiliteit begint bij jezelf” (van 14:00 – 14:45 in zaal 5: Fluor). Zien we je daar? Bestel hier je kaartje!