SECTOREN

Finance

Met Livemobility bespaart u op de mobiliteitskosten van uw organisatie

Zit uw financiële hoofdkantoor dicht bij een treinstation, maar kiezen medewerkers toch nog voor de auto? Of maken uw medewerkers dagelijks meerdere zakelijke ritten? Dan maakt uw organisatie waarschijnlijk meer mobiliteitskosten dan nodig. Livemobility helpt met het verlagen van de kosten, door bijvoorbeeld een mobiliteitsbudget in te stellen voor uw organisatie.

Verlaag uw mobiliteitskosten met Livemobility

Om uw mobiliteitskosten te verlagen, is het belangrijk dat zo veel mogelijk medewerkers de auto laten staan en kiezen voor de fiets. Het is hierbij essentieel om te kijken naar de motieven van uw medewerkers om de auto te pakken. Waarom kiezen zij voor de auto, terwijl de fiets misschien wel een betere optie is?

Zo verlaagt Livemobility kosten van Finance organisaties

Door medewerkers inzicht te geven in de alternatieven en deze aantrekkelijker te maken, wordt de auto minder gebruikt. De auto blijkt voor woon-werkverkeer namelijk de duurste optie te zijn. Bij organisaties als ANWB en EQUENS laten wij al zien hoe met het juiste inzicht de kosten worden teruggedrongen.

Handig overzicht van alle ritten

Met de Livemobility app heeft u een overzicht van alle ritten. De app houdt niet alleen bij hoeveel kilometer lang een rit was, maar maakt ook een schatting in wat de kosten van de rit zijn. U kunt zo een mobiliteitsbudget vaststellen per werknemer.

Verlaag ook de mobiliteitskosten van uw organisatie met Livemobility

Onze klanten

Provincie-Gelderland-logo-blackwhite
Logo-DKV-logo-Livemobility
anwb-livemobility-duurzame-mobiliteit-mobiliteitsscan
cordaan-logo-lm-website

SLIMME SOFTWARE

Uw zakelijke mobiliteit overzichtelijk en duurzaam

Alle woon-werk en zakelijke ritten in één slimme app

Auto

OV

Fiets

Parkeren

Verbruik

Budget