HOE WERKT HET

Het fundament voor duurzame mobiliteit

Gewoontegedrag vraagt om persoonlijke aanpak

Kosten

Vervoer is een grote kostenpost voor bedrijven. Livemobility automatiseert de rittenadministratie en toont medewerkers hoe zij kosten kunnen besparen.

Vitaliteit

Vitaliteit is een steeds belangrijker thema voor zowel medewerkers als werkgevers. Livemobility helpt je bij het maken van vitale reiskeuzes.

Screenshot_LM_Notifications_Lisa

Duurzaam

Duurzame doelstellingen zijn de standaard. Betrek medewerkers bij de CO2 van het bedrijf en laat ze bijdragen aan verbeteringen.

Files

Dagelijkse staan veel medewerkers lang in de file. Livemobility laat zien hoe medewerkers vertragingstijd kunnen voorkomen.

Hoe werkt de app?

Persoonlijk én op het juiste moment

15 minuten voor vertrek ontvangt de medewerker een push notificatie op zijn smartphone. Hierin staat een persoonlijk reisadvies. Bijvoorbeeld een gezonder alternatief voor de woon-werkrit. Of een waarschuwing voor drukte op de route met het advies om later te vertrekken.

Automatisch en multimodaal

Binnen een paar minuten na de rit is deze beschikbaar in het rittenoverzicht in de app. De software maakt onderscheidt tussen lopen, fiets, het OV en de auto. Daarnaast legt de app de kosten, co2-uitstoot, reistijd, route en het type rit (woon-werk of zakelijk) vast.

Livemobility-Rittenoverzicht
Livemobility-rittendeclaratie

Slimme medewerkers moeten beloond worden

Alle ritten blijven eigendom van de medewerker. Enkel na het declareren van ritten zijn deze zichtbaar voor de werkgever. Medewerkers worden hiervoor beloond met punten als de rit past bij de doelstellingen van de werkgever. Des te slimmer de vervoerskeuze, des te groter de beloning!

Wie is de slimste reiziger?

Slimmer te reizen is duurzamer, gezonder en voordeliger reizen. Livemobility helpt je om alle vervoersmogelijkheden te vergelijken. Kun je zuiniger rijden of ben je sneller op kantoor met de fiets? Zo wordt gewoontegedrag doorbroken. Wie maakt de slimste vervoerskeuzes binnen de organisatie? Bekijk het op de rangschikking.

Livemobility-rangschikking-challenge
Livemobility-webshop-bestellen

Soms is een beloning nodig om in beweging te komen

Vul de bedrijfswebshop met leuke producten waar medewerkers voor kunnen sparen. Breng de fietsregeling onder de aandacht of biedt een extra vrije dag aan. Tevens is het collectief sparen voor een goed doel een veel gekozen product. Zo motiveer je medewerkers met een tastbare beloning om slimmer te reizen!

De slimme app

De centrale kracht van onze software. De mobiliteitsapp werkt op alle moderne Android en iOS toestellen. Vaak op de achtergrond en af en toe communiceert hij met de gebruiker.

Wij reizen met je mee en helpen je inzicht geven in je reiskeuzes. De app helpt je alle ritten automatisch vast te leggen en berekend vervolgens je kosten, reistijd, vitaliteit en co2-uitstoot. Vervolgens ontvang je punten voor je slimme keuzes!

Livemobility_app_rittenoverzicht
duurzame mobiliteit door inzichten uit het Livemobility dashboard

Livemobility Desktop

Anders dan een smartphone is je laptop of PC handig om grote hoeveelheden data weer te geven. Daarvoor is Livemobility Desktop. Alle instellingen van je (bedrijfs)account, rittenoverzichten en medewerkersoverzichten vind je hier.

Voeg gebruikers toe

Voeg medewerkers toe in Livemobility. Het systeem verzorgt de uitnodiging en verschillende handleidingen zodat de medewerker meteen aan de slag kan!

100% controle

Medewerkers publiceren eenvoudig hun woon-werkritten vanuit de app of Desktop. Geef deze ritten een label zodat duidelijk is of de rit juist is ingevoerd of betaald wordt.

Alle voordelen die Livemobility jouw bedrijf biedt

Rittenregistratie

Met de mobiele app leg je moeiteloos al je dagelijkse ritten automatisch vast.

Vervoersmiddelherkenning

Bespaar tijd met de automatische inschatting van vervoermiddel (auto, OV en fiets) per rit.

Managementdashboard

Verkrijg direct inzicht in alle zakelijke ritten en de gevolgen.

Mobiliteitsscan

Krijg binnen een maand inzicht en verbeterpunten in je huidige mobiliteit.

Notificaties

Kom direct in contact met medewerkers met handmatige en automatische notificaties.

Puntensysteem

Beloon medewerkers voor goed gedrag en zorg voor interne competitie

Lees meer

Ritlabels

Keur ritten goed en exporteer ze naar je rittenregistratiesysteem.

Privacy

Alle ritdata blijft van de medewerker tot deze expliciet wordt gepubliceerd.

iOS & Android app

Installeer de Livemobility app op je telefoon en verdien punten door slimmer te reizen.