Mobiliteitsexpert Dirk van der Lee

Duurzaamheid en mobiliteit. Twee begrippen waar we dit jaar niet omheen kunnen. Wat mij betreft gaat het uiteindelijk om het vinden van de juiste oplossing. Zo word ik dan ook gedreven door de mooie kansen die de transitie naar duurzame mobiliteit biedt. Ik vind het geweldig om bij bedrijven zoals de ANWB, Equens en de Provincie Gelderland telkens weer te kunnen laten zien hoe wij 20% co2 besparen op zakelijke mobiliteit met onze mobiliteitssoftware. Weten hoe wij dit voor uw organisatie kunnen realiseren?

Dirk van der Lee - Livemobility - Mobiliteitsexpert

MEER OVER ONS

Presentatie Livemobility - duurzame mobiliteit introductie

Introductiepresentatie

BEKIJK ONZE PRESENTATIE
livemobility - casus - duurzame mobiliteit - besparing

Provincie Gelderland

BEKIJK DE CASUS

ONZE SOFTWARE

Livemobility smartphone laptop

De centrale kracht van onze mobiliteitssoftware is de mobiele app. Deze werkt op alle moderne Android en iOS toestellen. Vaak op de achtergrond en af en toe communiceert hij met de gebruiker.

Anders dan een smartphone is een laptop, Mac of PC handig om grote hoeveelheden data weer te geven. Hiervoor gebruikt u Livemobility Desktop. Alle instellingen van uw (bedrijfs)account, rittenoverzichten en medewerkersoverzichten vind u hier. Het dashboard is de managementrapportage met hierin de puntentelling, co2-overzicht, kCal, vertragingstijd en uiteraard kosten. Daarnaast zijn hier de persoonlijke KPI’s voor uw bedrijf zichtbaar.

MEER OVER ONZE MOBILITEITSSOFTWARE